Cassola de carn mòlta a l'estil de L’índia

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Escalda els tomàquets, pela i talla a vuitens.
Salta la carn mòlta amb la ceba i l'oli.
Afegeix els pebrots i tomàquets.
Desglaça amb el brou, i deixa que bulli a foc lent durant 10 minuts
Barreja els plàtans i els cacauets amb la carn
Assaona amb el clau i el gingebre
Cuina a foc lent durant 10 minuts més
Finalment aromatitza amb sal, pebre i pebre vermell i serveix de seguida


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se