Cassola de carn mòlta a l'estil de L’índia

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 300 g de carn picada, barrejada
  • 2 cebes mitjanes, picades
  • 2 cullerades d'oli
  • 2 pebrots, vermells, tallats en tires
  • 5 tomàquets
  • 8 dl de brou de carn
  • 3 plàtans, a rodanxes
  • 300 g de cacauets picats
  • 1 mica de clau i de gingebre en pols
  • Sal, pebre i pebre vermell

6 racions

Elaboració

Escalda els tomàquets, pela i talla a vuitens.
Salta la carn mòlta amb la ceba i l'oli.
Afegeix els pebrots i tomàquets.
Desglaça amb el brou, i deixa que bulli a foc lent durant 10 minuts
Barreja els plàtans i els cacauets amb la carn
Assaona amb el clau i el gingebre
Cuina a foc lent durant 10 minuts més
Finalment aromatitza amb sal, pebre i pebre vermell i serveix de seguida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2117 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: