Xampinyons al forn farcits amb formatge i verdures

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 180 graus.
Greixa una safata per coure al forn
Neteja els xampinyons amb un pinzell i talla les tiges.
Col·loca a la safata greixada amb el barret cap avall.
Talla el formatge en cubs i barreja amb el pa ratllat.
Neteja les cebes, esbandeix i talla a daus petits, fes el mateix amb la tija d’api i l’estragó.
Afegeix a la barreja de formatge, les cebes, l’api i l’estragó.
Bat l’ou i afegeix a la barreja anterior, assaona amb pebre.
Omple els xampinyons amb el farciment de formatge i verdures i enforna durant uns 20 minuts o fins que tinguin un bonic color daurat.
Serveix aquest plat acompanyat de quarts de patates rostides al romaní i una bona amanida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se