Xampinyons al forn farcits amb formatge i verdures
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 xampinyons (grans)
- 200 g de formatge (fumat)
- 50 g de pa blanc, finament esmicolat
- 4 cebes de primavera (petites)
- 1 tija d’api (en daus)
- 2 cullerades d'estragó finament picat
- 1 ou gran
- Una mica de pebre
4 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 180 graus.
Greixa una safata per coure al forn
Neteja els xampinyons amb un pinzell i talla les tiges.
Col·loca a la safata greixada amb el barret cap avall.
Talla el formatge en cubs i barreja amb el pa ratllat.
Neteja les cebes, esbandeix i talla a daus petits, fes el mateix amb la tija d’api i l’estragó.
Afegeix a la barreja de formatge, les cebes, l’api i l’estragó.
Bat l’ou i afegeix a la barreja anterior, assaona amb pebre.
Omple els xampinyons amb el farciment de formatge i verdures i enforna durant uns 20 minuts o fins que tinguin un bonic color daurat.
Serveix aquest plat acompanyat de quarts de patates rostides al romaní i una bona amanida.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3006 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.