Tataki de salmó amb sésam i soja amb juliana de verdures
Ingredients
- 3 Lloms de salmó no massa grans
- Sésam
- Soja
- 1 Pot de juliana de verdures casolà
- Oli d’oliva
- Sal
Elaboració
Mirem de treure el màxim d’espines dels lloms de salmó.
Salem una mica el salmó. En una planxa calenta,que hi hem posat una mica d’oli, coem els lloms uns 30 segons per costat, han de quedar torrats per fora i crus per dins.
Tallem els lloms de salmó a trossos una mica més petits (uns 3 trossos per cada llom).
A continuació afegim el sèsam i la soja per tota la superfície dels trossos dels lloms de salmó.
Els reservem.
Mentre, en una paella amb una mica d’oli, saltegem la juliana de verdures (hi posem una mica de sal), uns 2 minuts.
Per emplatar de base del plat, hi posem la juliana de verdures i per sobre el trossos de llom de salmó amb sésam i soja (uns 4 trossos per persona), que haviem reservat.
Ja es por servir el plat.
Comparteix aquesta recepta: