Mussola (Caçó) a l'all cremat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola marinera, de terrissa

Elaboració

Primerament, en la cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, fregirem els alls pelats, fins que estiguin molt torrats. Tot seguit, afegirem quatre cullerots de tomàquet fregit, i un got de vi blanc.
A continuació, afegim el suficient fumet de peix com per coure les patates, i les hi afegim.
Seguidament, deixem que coguin les patates, i quan estiguin gairebé cuites, afegim els talls de mussola salpebrats, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, a foc baix.
Abans de retirar la cassola del foc, espolsem amb julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula, en la mateixa cassola.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se