Cassola de bolets i carn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Calenta el forn a 200 graus, si és amb aire a 180 graus
Talla les escalunyes a daus.
Neteja els bolets, amb un pinzell o un drap humit i talla a daus.
Esbandeix la carn i asseca amb paper absorbent de cuina, talla a tires fines
Calenta l'oli en una paella i daura la carn vigorosament, per tandes a fi que no desprengui els seus sucs.
Posa la carn en una gran font de forn rodona i assaona amb sal i pebre.
Ofega les escalunyes i els bolets en el greix, de fregir la carn, assaona amb sal, pebre i la farigola.
Aboca el vi negre i deixar bullir una mica fins que redueixi.
Barreja la crema amb la mostassa, afegeix a la cassola i portar a ebullició.
Estén la salsa uniformement sobre la carn i després distribueix les patates ratllades (Rösti) pel damunt.
Enforna la cassola al forn durant uns 30 minuts.
Adorna la cassola de bolets amb cibulet tallat fi i serveix de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se