Cassola de bolets i carn

Ingredients

  • Sal i pebre
  • 150 g d’escalunyes
  • 600 g de bolets
  • 1 kg de carn de vedella o de porc
  • 6 cullerades d'oli
  • Una mica de farigola (seca)
  • 150 ml de vi negre
  • 600 g de crema
  • 3 cullerades de mostassa granulada

8 racions

Elaboració

Calenta el forn a 200 graus, si és amb aire a 180 graus
Talla les escalunyes a daus.
Neteja els bolets, amb un pinzell o un drap humit i talla a daus.
Esbandeix la carn i asseca amb paper absorbent de cuina, talla a tires fines
Calenta l'oli en una paella i daura la carn vigorosament, per tandes a fi que no desprengui els seus sucs.
Posa la carn en una gran font de forn rodona i assaona amb sal i pebre.
Ofega les escalunyes i els bolets en el greix, de fregir la carn, assaona amb sal, pebre i la farigola.
Aboca el vi negre i deixar bullir una mica fins que redueixi.
Barreja la crema amb la mostassa, afegeix a la cassola i portar a ebullició.
Estén la salsa uniformement sobre la carn i després distribueix les patates ratllades (Rösti) pel damunt.
Enforna la cassola al forn durant uns 30 minuts.
Adorna la cassola de bolets amb cibulet tallat fi i serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1210 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: