Amanida de filets de gall dindi macerats a la soja amb poma i vinagre balsàmic

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Del gall dindi:

Tallem a rectangles els filets de gall dindi, que no quedin ni prims ni gruixuts.
Peescalfem el forn a 180º.
Mentre en una safata d'anar al forn hi posem els filets de gall dindi amb oli , la salsa de soja i un raig de vi blanc. Ho deixem uns 15 minuts, donant voltes de tant en tant als filets, perquè quedin impregnats.
Posem la safata anterior, al forn i deixem coure uns 25 minuts. A mig temps, hi posem el sèsam ben repartit per tot arreu. Reservem els trossos de filet de gall dindi.

De l’amanida:

Tallem les pomes a daus petits. En un bol gran, hi posem: canonges, escarola, enciam mezclum, tomàquets partits per la meitat i els daus de poma. Hi afegim, una mica de sal i d’oli d’oliva. Remenem molt bé.

Per emplatar:

En un plat, posem de base la barreja anterior i per sobre trossos del gall dindi que haviem reservat. Finalment, hi tirem vinagre balsàmic. Ja es pot servir.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se