Amanida de filets de gall dindi macerats a la soja amb poma i vinagre balsàmic
Categoria:
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 g de filets de pit de gall dindi
- 1 Bossa de canonges
- 1 Bossa d’escarola
- 1 Bossa d’enciam mezclum
- 1 Bossa de tomàquers petits
- 2 Pomes
- Vi blanc
- Salsa de soja dolça
- Llavors de sèsam
- Vinagre balsàmic
- Oli d’oliva
- Sal
Elaboració
Del gall dindi:
Tallem a rectangles els filets de gall dindi, que no quedin ni prims ni gruixuts.
Peescalfem el forn a 180º.
Mentre en una safata d'anar al forn hi posem els filets de gall dindi amb oli , la salsa de soja i un raig de vi blanc. Ho deixem uns 15 minuts, donant voltes de tant en tant als filets, perquè quedin impregnats.
Posem la safata anterior, al forn i deixem coure uns 25 minuts. A mig temps, hi posem el sèsam ben repartit per tot arreu. Reservem els trossos de filet de gall dindi.
De l’amanida:
Tallem les pomes a daus petits. En un bol gran, hi posem: canonges, escarola, enciam mezclum, tomàquets partits per la meitat i els daus de poma. Hi afegim, una mica de sal i d’oli d’oliva. Remenem molt bé.
Per emplatar:
En un plat, posem de base la barreja anterior i per sobre trossos del gall dindi que haviem reservat. Finalment, hi tirem vinagre balsàmic. Ja es pot servir.
Comparteix aquesta recepta: