Amanida de quinoa, alvocat i poma àcida

Ingredients

2 racions

Elaboració

De la quinoa:

Rentem la quinoa amb cura i la posem a bullir durant uns 30 minuts amb tres parts d’aigua per una de quinoa, amb una punta de sal i amb la cassola tapada i llestos. La reservem.

Per acabar l’amanida:

Pelem l’alvocat i el tallem a daus. Rentem les pomes (no traiem la pell) i també les tallem a daus. En un bol barregem els daus d’alvocat i de poma, amb cura. Hi posem una mica de sal i oli d’oliva.
A part, en un altre bol, hi posem una mica d’enciam mezclum o fulles d’espinacs (el que més ens agradi o les dues coses). Ho amanim amb una mica de sal i oli d’oliva.

Per emplatar:

En el plat, hi posem de base l’enciam o fulles d’espinacs, per sobre hi tirem la barreja de daus d’alvocat i poma àcida. Ara la quinoa freda i a sobre de tot per decorar, uns brots de soja.
Ja es pot servir.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se