Amanida de quinoa, alvocat i poma àcida

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150 g de quinoa en gra
  • 2 Pomes àcides mitjanes
  • 1 Alvocat
  • 1 Bossa d’enciam mezclum o de fulles d’espinacs
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Brots de soja

2 racions

Elaboració

De la quinoa:

Rentem la quinoa amb cura i la posem a bullir durant uns 30 minuts amb tres parts d’aigua per una de quinoa, amb una punta de sal i amb la cassola tapada i llestos. La reservem.

Per acabar l’amanida:

Pelem l’alvocat i el tallem a daus. Rentem les pomes (no traiem la pell) i també les tallem a daus. En un bol barregem els daus d’alvocat i de poma, amb cura. Hi posem una mica de sal i oli d’oliva.
A part, en un altre bol, hi posem una mica d’enciam mezclum o fulles d’espinacs (el que més ens agradi o les dues coses). Ho amanim amb una mica de sal i oli d’oliva.

Per emplatar:

En el plat, hi posem de base l’enciam o fulles d’espinacs, per sobre hi tirem la barreja de daus d’alvocat i poma àcida. Ara la quinoa freda i a sobre de tot per decorar, uns brots de soja.
Ja es pot servir.

40min


Recepta de cuina de Amanida de quinoa, alvocat i poma àcida
En el plat per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3229 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: