Empedrat de popets i llagostins amb vinagreta d'anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Una safata de porcellana blanca
Dos cassons grans

Elaboració

Primerament pelem els llagostins, els fiquem en un cassó amb aigua i sal, i els escaldem durant uns cinc minuts. Seguidament, els tallem en dues meitats, i els fiquem en el bol de vidre.
A part, bullim els popets amb aigua, llorer i api, fins que veiem que són cuits.
Quan són freds, els tallem per la meitat i els afegim en el bol.
Tot seguit, tallem el pebrot vermell a brunoise ben menuda, fem el mateix amb la ceba i ho afegimen en el bol.
A continuació, afegim els xerris tallats en dues meitats, les mongetes de Santa Pau, i fem la vinagreta d'anxoves com explico a la meva recepta, i la barregem amb tots els ingredients que tenim en el bol.
Seguidament, ho repartim d'una manera abellidora en la safata de porcellana, i ja ho podem servir a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se