Amanida de pollastre escabetxat amb salsa rosa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata de pporcellana blanca
Un bol de vidre gran
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, netegem les endivies, les tallem en rodelles i les fiquem en el bol de vidre.
Tot seguit, tallem els tomàquets en dues meitats, i els afegim en el bol.
Seguidament, pelem la mitja pinya, la tallem a quadradets regulars, i l'afegim en el bol juntament amb els altres ingredients. Tot seguit, escorrem el balt de moro del pot, i ho afegim en el bol. A continuació, esqueixem els pits de pollastre i els afegim amb la resta d'ingredients. Ho remenem tot ben remenat, i ho fiquem ben posat en la safata de porcellana blanca. A part, fem la salsa rosa com explico a la meva recepta, i l'escampem pel damunt dels ingredients de la safata, i ja ho podrem servir a taula, amb una pica de julivert picolat pel damunt.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se