Papillote de salmó

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Es talla un paper de cuina de manera que els espàrrecs i el salmó hi càpiguen folgadament. S'elimina la part més dura dels espàrrecs i es col·loquen a sobre del paper, i damunt d'aquests es posa el llom de salmó.
Se sala el salmó, s'espolsa l'anet per sobre, s'afegeix un raget de suc de llimona i una mica de pell de llimona tallada en juliana. Es tanca bé el paquet de manera que els espàrrecs i el salmó hi estiguin amples i es cou al microones, a temperatura màxima, entre dos i tres minuts .
Es treu del microones amb compte, s'obre el paquet i ja està llest per menjar.

5min

Notes

També es pot coure en un forn convencional, però l'avantatge de fer-ho al microones és que en cinc minuts tens un plat de primera.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se