Cassola amb llonganissa esparracada i nyoquis

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Prem la llonganissa perquè surti el farcit i forma petites boles.
Després daura en una paella antiadherent amb una mica de greix.
Treu de la paella i mantén en un lloc calent.
Escalfa la mantega en una paella i salta la ceba, afegeix les verdures i l’all picat.
Fregeix uns instants la pasta amb el greix de les mandonguilles,
Agrega a la paella de les verdures, la pasta i les boles de llonganissa, regira i assaona amb sal, pebre i herbes aromàtiques.
Serveix de seguida


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se