Cassola amb llonganissa esparracada i nyoquis

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 g de llonganissa fresca
  • Una mica de greix
  • 400 nyoquis o pasta que més t'agradi
  • 1 gra d'all, picat
  • 1 ceba, finament picada
  • 500 g de diferents verdures fresques
  • Herbes aromàtiques
  • 2 cullerades de mantega
  • Pebre acabat de moldre
  • Sal

4 racions

Elaboració

Prem la llonganissa perquè surti el farcit i forma petites boles.
Després daura en una paella antiadherent amb una mica de greix.
Treu de la paella i mantén en un lloc calent.
Escalfa la mantega en una paella i salta la ceba, afegeix les verdures i l’all picat.
Fregeix uns instants la pasta amb el greix de les mandonguilles,
Agrega a la paella de les verdures, la pasta i les boles de llonganissa, regira i assaona amb sal, pebre i herbes aromàtiques.
Serveix de seguida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

914 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: