Amanida de fruites amb vinagreta de mel
Ingredients
- 1 Bossa d’escarola
- 1 Bossa d’enciam mezclum
- 1 Plàtan
- 1 Kiwi
- 1 Poma
- 6 Fresons
Per la vinagreta de mel:
- 3 Cullerades de mel
- 50 Ml de vinagre
- 2 Cullerades d'oli d'oliva verge extra
Elaboració
De la vinagreta de mel:
Posem 3 cullerades de mel en un bol. Hi afegim el vinagre i l'oli d'oliva verge extra.
Barregem tot bé fins que quedi una salsa homogènia.
Per acabar el plat:
Rentem l’escarola i l’enciam. Ho escorrem bé.
Rentem i pelem les fruites. Les tallem a rodanxes menys la poma a rectàngles i els fresons els partim per la meitat.
En un bol gran, hi posem tots els ingredients amb la vinagreta de mel. Ho remenem bé.
Ja es pot servir.
Comparteix aquesta recepta: