Amanida de fruites amb vinagreta de mel

Ingredients

Per la vinagreta de mel:

2 racions

Elaboració

De la vinagreta de mel:

Posem 3 cullerades de mel en un bol. Hi afegim el vinagre i l'oli d'oliva verge extra.
Barregem tot bé fins que quedi una salsa homogènia.

Per acabar el plat:

Rentem l’escarola i l’enciam. Ho escorrem bé.
Rentem i pelem les fruites. Les tallem a rodanxes menys la poma a rectàngles i els fresons els partim per la meitat.
En un bol gran, hi posem tots els ingredients amb la vinagreta de mel. Ho remenem bé.
Ja es pot servir.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se