Amanida de fruites amb vinagreta de mel
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 Bossa d’escarola
- 1 Bossa d’enciam mezclum
- 1 Plàtan
- 1 Kiwi
- 1 Poma
- 6 Fresons
Per la vinagreta de mel:
- 3 Cullerades de mel
- 50 Ml de vinagre
- 2 Cullerades d'oli d'oliva verge extra
2 racions
Elaboració
De la vinagreta de mel:
Posem 3 cullerades de mel en un bol. Hi afegim el vinagre i l'oli d'oliva verge extra.
Barregem tot bé fins que quedi una salsa homogènia.
Per acabar el plat:
Rentem l’escarola i l’enciam. Ho escorrem bé.
Rentem i pelem les fruites. Les tallem a rodanxes menys la poma a rectàngles i els fresons els partim per la meitat.
En un bol gran, hi posem tots els ingredients amb la vinagreta de mel. Ho remenem bé.
Ja es pot servir.
20min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3144 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies