Amanida de fruites amb vinagreta de mel
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 Bossa d’escarola
- 1 Bossa d’enciam mezclum
- 1 Plàtan
- 1 Kiwi
- 1 Poma
- 6 Fresons
Per la vinagreta de mel:
- 3 Cullerades de mel
- 50 Ml de vinagre
- 2 Cullerades d'oli d'oliva verge extra
2 racions
Elaboració
De la vinagreta de mel:
Posem 3 cullerades de mel en un bol. Hi afegim el vinagre i l'oli d'oliva verge extra.
Barregem tot bé fins que quedi una salsa homogènia.
Per acabar el plat:
Rentem l’escarola i l’enciam. Ho escorrem bé.
Rentem i pelem les fruites. Les tallem a rodanxes menys la poma a rectàngles i els fresons els partim per la meitat.
En un bol gran, hi posem tots els ingredients amb la vinagreta de mel. Ho remenem bé.
Ja es pot servir.
20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4591 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.