Amanida de fruites amb vinagreta de mel

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Bossa d’escarola
  • 1 Bossa d’enciam mezclum
  • 1 Plàtan
  • 1 Kiwi
  • 1 Poma
  • 6 Fresons

Per la vinagreta de mel:

  • 3 Cullerades de mel
  • 50 Ml de vinagre
  • 2 Cullerades d'oli d'oliva verge extra

2 racions

Elaboració

De la vinagreta de mel:

Posem 3 cullerades de mel en un bol. Hi afegim el vinagre i l'oli d'oliva verge extra.
Barregem tot bé fins que quedi una salsa homogènia.

Per acabar el plat:

Rentem l’escarola i l’enciam. Ho escorrem bé.
Rentem i pelem les fruites. Les tallem a rodanxes menys la poma a rectàngles i els fresons els partim per la meitat.
En un bol gran, hi posem tots els ingredients amb la vinagreta de mel. Ho remenem bé.
Ja es pot servir.

20min


Recepta de cuina de Amanida de fruites amb vinagreta de mel

En el plat per degustar-la.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4591 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: