Carpaccio de salmó
Categoria:
Tipus de plat: Carpaccio
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 250 g de llom de salmó net
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Ruca
- Vinagreta
- Anet
- Un grapat de pinyons
- Llimona
Elaboració
Assaonem el salmó pels dos costats i el posem en un bol. Afegim un polsim de pebre i una bona quantitat d'anet picat.
Empastifem bé el peix i l'emboliquem amb paper de plàstic. L’introduïm al congelador i ho deixem macerar d'un dia per l'altre.
El traiem del seu embolcall i el tallem en làmines fines.
Amanim amb una mica de sal i un rajolí de vinagreta.
Afegim les làmines de salmó, hi tirem a sobre unes fulles de ruca, els pinyons i una mica de llimona al costat.
Ja es pot servir.
Comparteix aquesta recepta: