Carpaccio de salmó

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Assaonem el salmó pels dos costats i el posem en un bol. Afegim un polsim de pebre i una bona quantitat d'anet picat.
Empastifem bé el peix i l'emboliquem amb paper de plàstic. L’introduïm al congelador i ho deixem macerar d'un dia per l'altre.
El traiem del seu embolcall i el tallem en làmines fines.
Amanim amb una mica de sal i un rajolí de vinagreta.
Afegim les làmines de salmó, hi tirem a sobre unes fulles de ruca, els pinyons i una mica de llimona al costat.
Ja es pot servir.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se