Risotto de gambes

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Treu l'intestí de les gambes, renta i asseca, després assaona amb una mica de sal i pebre.
Fregeix les gambes en una cassola petita durant uns 3 minuts.
Pica finament la farigola.
Escalfa en una paella gran 2 cullerades de mantega amb l'oli d'oliva.
Fregeix les cebes fins que estiguin suaus, després fregeix breument l’all.
Agrega la farigola i l'arròs i ofega durant uns 3 minuts mentre el remenes.
Puja el foc, posa al voltant d'1 dl de brou de peix i remena bé.
Incorpora a poc a poc la resta de brou, a mesura que el vagi absorbint.
Aproximadament cuina a foc lent durant uns 18 minuts.
Ara afegeix les gambes a l'arròs, augmenta el foc i aboca el vi escumós.
Quan el vi escumós s'absorbeix, retira la paella del foc i insereix la mantega i el julivert, assaona amb sal i pebre. Deixa reposar 5 minuts i serveixi immediatament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se