Amanida de col amb carn picada

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Arrenca i talla en trossos de 3 cm la col rissada i escalda en aigua bullent durant 5 minuts.
Submergeix en aigua ben gelada, escorre bé i prem entre draps de cuina nets.
Assaona la col, en una safata plana, amb sal, pebre, 2 cullerades de suc de llimona i 3 cullerades d'oli d'oliva.
Escalfa 2 cullerades d'oli en una paella, i fregeix a foc fort la carn picada, fins que estigui ben feta, escampa per sobre la carn, la sal, la mel, l’orenga i les escates de Xile.
Barreja el iogurt amb 1 cullerada de suc de llimona i 1 pessic de sucre.
Talla les pomes a quarts, treu les llavors i talla a trossos, sofregeix amb el greix sobra'n, de fregir la carn picada, fins que tinguin un bonic color daurat, assaboreix amb el curri en pols i una mica de sucre i desglaça amb suc de poma, porta a ebullició i deixa bulli fins que gairebé hagi reduït del tot.
Reparteix pel damunt de la carn picada, la barreja de iogurt i els trossos de poma, rega amb la reducció de curri i escampa pel damunt les fulles d’alfàbrega.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se