Amanida de col amb carn picada
Ingredients
- 600 g de col rissada
- Sal,
- Pebre
- 3 cullerades de suc de llimona
- 5 cullerades d'oli d'oliva
- 250 g de carn picada
- 1 cullerada de mel
- ½ culleradeta d'orenga
- ½ culleradeta d'escates de Xile sec
- 150 g de crema de iogurt
- Sucre
- 2 petites pomes àcides
- 1 cullerada de mantega
- 1 culleradeta de curri en pols
- ½ dl de suc de poma
- 1 grapat de fulles d'alfàbrega
4 racions
Elaboració
Arrenca i talla en trossos de 3 cm la col rissada i escalda en aigua bullent durant 5 minuts.
Submergeix en aigua ben gelada, escorre bé i prem entre draps de cuina nets.
Assaona la col, en una safata plana, amb sal, pebre, 2 cullerades de suc de llimona i 3 cullerades d'oli d'oliva.
Escalfa 2 cullerades d'oli en una paella, i fregeix a foc fort la carn picada, fins que estigui ben feta, escampa per sobre la carn, la sal, la mel, l’orenga i les escates de Xile.
Barreja el iogurt amb 1 cullerada de suc de llimona i 1 pessic de sucre.
Talla les pomes a quarts, treu les llavors i talla a trossos, sofregeix amb el greix sobra'n, de fregir la carn picada, fins que tinguin un bonic color daurat, assaboreix amb el curri en pols i una mica de sucre i desglaça amb suc de poma, porta a ebullició i deixa bulli fins que gairebé hagi reduït del tot.
Reparteix pel damunt de la carn picada, la barreja de iogurt i els trossos de poma, rega amb la reducció de curri i escampa pel damunt les fulles d’alfàbrega.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1274 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.