Kaiserschmarrn flamejat

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 180 graus (forn de convecció de 160 graus).
Separa els rovells i les clares dels ous.
Bat les clares d'ou amb 1 mica de sal a punt de neu.
Bat la farina i la llet fins que quedi una pasta ben suau.
Bat els rovells lleugerament perquè quedin ben barrejats.
Incorpore les clares d'ou batudes amb suavitat evolvent.
Escalfa 50 g de mantega en una paella gran i resistent al forn. Aboca la pasta i escampa les panses pel damunt.
Posa al forn i cou durant 20-25 minuts.
Torre les ametlles en una paella, quan prenguin color retira del foc. Col·loca la paella amb el Kaiserschmarrn acabat de fer en un lloc calent.
Esquinça amb 2 espàtules la panada en trossos desiguals.
Escampa per sobre, el sucre, i la resta de mantega.
Deixa que el sucre es caramel·litzi.
Posa el rom especiat en un cullerot, encén i aboca sobre el Kaiserschmarrn.
Deixa que es cremi fins que la flama s'apaga i reparteix les ametlles per tota la superfície.
Serveix el Kaiserschmarren en plats, per postra, i escampa-hi el sucre glacé, pel damunt.
Es pot acompanyar, amb prunes cuites i puré de poma.

Notes

Aquesta recepta és una especialitat molt famosa a Àustria i especialment a la ciutat de Viena


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se