Kaiserschmarrn flamejat

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 6 ous
  • un pessic de sal
  • 400 g de farina
  • 6 dl de llet
  • 150 g de mantega
  • 50 g de passes
  • 50 g d'ametlles en flocs
  • 100 g de sucre (ben molt)
  • 8 cullerades de rom especiat
  • sucre glacé

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 180 graus (forn de convecció de 160 graus).
Separa els rovells i les clares dels ous.
Bat les clares d'ou amb 1 mica de sal a punt de neu.
Bat la farina i la llet fins que quedi una pasta ben suau.
Bat els rovells lleugerament perquè quedin ben barrejats.
Incorpore les clares d'ou batudes amb suavitat evolvent.
Escalfa 50 g de mantega en una paella gran i resistent al forn. Aboca la pasta i escampa les panses pel damunt.
Posa al forn i cou durant 20-25 minuts.
Torre les ametlles en una paella, quan prenguin color retira del foc. Col·loca la paella amb el Kaiserschmarrn acabat de fer en un lloc calent.
Esquinça amb 2 espàtules la panada en trossos desiguals.
Escampa per sobre, el sucre, i la resta de mantega.
Deixa que el sucre es caramel·litzi.
Posa el rom especiat en un cullerot, encén i aboca sobre el Kaiserschmarrn.
Deixa que es cremi fins que la flama s'apaga i reparteix les ametlles per tota la superfície.
Serveix el Kaiserschmarren en plats, per postra, i escampa-hi el sucre glacé, pel damunt.
Es pot acompanyar, amb prunes cuites i puré de poma.

Notes

Aquesta recepta és una especialitat molt famosa a Àustria i especialment a la ciutat de Viena


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

698 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: