Ous fregits amb gules i patates

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Pelem i tallem les patates a làmines fines, les salem, hi afegim el pebre vermell i un rajolí d'oli d'oliva. Ho barregem tot. Ho fiquem al microones a màxima potència uns 6 minuts (depèn del microones), fins que estiguin fetes.
En una paella, fregim l'all picat en una cullerada d'oli, amb el bitxo si ho desitgeu, hi afegim la mica de pastilla, deixem que es dissolgui en l'oli i hi tirem les gules (si són congelades, descongelar prèviament), ho remenem 1 minut , ho tirem a sobre de les patates.
Fregim els ous, procurant que quedi el rovell poc fet, els col.loquem sobre de les patates i les gules.
Si ho preferiu, les patates les podeu fregir a la paella i, després seguir la resta dels passos.
En el plat els ous es solen trencar i barrejar-ho tot.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se