Ous fregits amb gules i patates
Ingredients
- Una safata de gules fresques o congelades
- 2 Patates petites o una de mitjana
- 2 Ous de pagès
- Un gra d'all
- Una mica de pebre vermell de la Vera
- Sal
- Oli d'oliva
- Una mica de pastilla de brou
- 1 Bitxo (opcional)
Elaboració
Pelem i tallem les patates a làmines fines, les salem, hi afegim el pebre vermell i un rajolí d'oli d'oliva. Ho barregem tot. Ho fiquem al microones a màxima potència uns 6 minuts (depèn del microones), fins que estiguin fetes.
En una paella, fregim l'all picat en una cullerada d'oli, amb el bitxo si ho desitgeu, hi afegim la mica de pastilla, deixem que es dissolgui en l'oli i hi tirem les gules (si són congelades, descongelar prèviament), ho remenem 1 minut , ho tirem a sobre de les patates.
Fregim els ous, procurant que quedi el rovell poc fet, els col.loquem sobre de les patates i les gules.
Si ho preferiu, les patates les podeu fregir a la paella i, després seguir la resta dels passos.
En el plat els ous es solen trencar i barrejar-ho tot.
Comparteix aquesta recepta: