Cous cous amb olivada i verdures

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

En una paella amb una mica d’oli, sofregim la ceba i els alls tendres, hi anem afegint les verdures segons l’ordre de cocció: espàrrecs verds, mongeta tendra, carbassó, albergínia, xampinyons i tomàquet. Una vegada, tot ben cuit hi posem un polsim de comí i de curri, i salpebrem.
Ho cobrim amb aigua o caldo de verdures, i per espessir una mica el brou, que quedi com una salsa. Hi posem una culleradeta de maizena prèviament diluïda en una mica del líquid.
Coem el cuscús segons indicacions de l’envàs (daurar en una paella i cobrir d’aigua calenta).
Servim el cous cous barrejat amb les verdures i olivada per sobre.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se