Cous cous amb olivada i verdures

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Cous cous precuit (fer uns 80g per ració)
  • Mitja ceba
  • 2 o 3 Alls tendres
  • Mig tomàquet (un de varietat cor de bou mitjanet)
  • Espàrrecs verds
  • Mongeta tendra
  • 1 Tros petit de carbassó
  • 1 Tros petit d’albergínia
  • 2 o 3 Xampinyons
  • Aigua o caldo de verdura
  • Una culleradeta de maizena
  • Comí i curri
  • Oli, sal i pebre
  • 1 Pot d’olivada negra

2 racions

Elaboració

En una paella amb una mica d’oli, sofregim la ceba i els alls tendres, hi anem afegint les verdures segons l’ordre de cocció: espàrrecs verds, mongeta tendra, carbassó, albergínia, xampinyons i tomàquet. Una vegada, tot ben cuit hi posem un polsim de comí i de curri, i salpebrem.
Ho cobrim amb aigua o caldo de verdures, i per espessir una mica el brou, que quedi com una salsa. Hi posem una culleradeta de maizena prèviament diluïda en una mica del líquid.
Coem el cuscús segons indicacions de l’envàs (daurar en una paella i cobrir d’aigua calenta).
Servim el cous cous barrejat amb les verdures i olivada per sobre.

35min


Recepta de cuina de Cous cous amb olivada i verdures
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1236 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: