Rostit de gall dindi amb herbes de Provença

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Elaboració

Posem en una cassola de fang o ferro colat, la ceba , les tiges d’api i el julivert amb un raig d’oli i sal.
Quan està una mica dorat i posem les ales de gall dindi i ho cobrim de brou de carn i a foc mig/baix , deixem que vagi fen xup xup entre 2 i 3 hores i anem remenant i vigilant si hem de afegir-hi més brou. Quan porta un parell d’hores i afegim les herbes de Provença.
Es pot acompanyar a part amb : bolets , prunes ,…
Jo prefereixo no barrejar-ho amb el gall d’indi i servir l’acompanyement a part.

3h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se