Rostit de gall dindi amb herbes de Provença

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 9 Ales de gall dindi
  • 1l de Brou de carn prefabricat casolà
  • 1 Ceba tallada a quarts
  • 2 Tiges d’api, tallades en juliana
  • 3 o 4 Brins de julivert fresc
  • 3 Cullerades d’herbes de Provença
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

3 racions

Elaboració

Posem en una cassola de fang o ferro colat, la ceba , les tiges d’api i el julivert amb un raig d’oli i sal.
Quan està una mica dorat i posem les ales de gall dindi i ho cobrim de brou de carn i a foc mig/baix , deixem que vagi fen xup xup entre 2 i 3 hores i anem remenant i vigilant si hem de afegir-hi més brou. Quan porta un parell d’hores i afegim les herbes de Provença.
Es pot acompanyar a part amb : bolets , prunes ,…
Jo prefereixo no barrejar-ho amb el gall d’indi i servir l’acompanyement a part.

3h


Recepta de cuina de Rostit de gall dindi amb herbes de Provença
A la cassola acabat de fer.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2150 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: