Gratinat de pasta

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Pasta:

Cobertura:

2 racions

Elaboració

Pasta:

Distribueix la barreja de pasta, pernil, ceba i formatge gruyère en els motlles greixats amb mantega.

Cobertura:

Barreja tots els ingredients i condiments, i aboca sobre la pasta.
Col·loca al centre d'un forn preescalfat a 200 graus, i gratina durant uns 20 a 25 minuts, o fins que tinguin un bonic color daurat.
Serveix amb una amanida mixta.

Notes

Pots utilitzar qualsevol format de pasta.
Si no tens pasta del dia anterior (restes), cuina uns 150 grams de pasta en aigua amb sal fins que estiguin al dente, esbandeix i reserva.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se