Gratinat de pasta

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 formes per forn d'aproximadament 4 dl contingut

Pasta:

  • Mantega per greixar les formes
  • 300 g de pasta cuita (restes)
  • 75 g de pernil tallat a daus
  • ½ ceba vermella, tallada en cèrcols
  • 75 grams de formatge Gruyère, ratllat al ratllador gruixut

Cobertura:

  • 2 dl de llet
  • 2 ous
  • 2 cullerades de julivert finament picat
  • Pebre vermell
  • 1/3 de culleradeta de sal
  • Pebre acabat de moldre

2 racions

Elaboració

Pasta:

Distribueix la barreja de pasta, pernil, ceba i formatge gruyère en els motlles greixats amb mantega.

Cobertura:

Barreja tots els ingredients i condiments, i aboca sobre la pasta.
Col·loca al centre d'un forn preescalfat a 200 graus, i gratina durant uns 20 a 25 minuts, o fins que tinguin un bonic color daurat.
Serveix amb una amanida mixta.

Notes

Pots utilitzar qualsevol format de pasta.
Si no tens pasta del dia anterior (restes), cuina uns 150 grams de pasta en aigua amb sal fins que estiguin al dente, esbandeix i reserva.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1065 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: