Panets de pèsols i pernil

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Massa:

Elaboració

Massa:

Bull tots els ingredients per a la massa, fins i tot incloent el pebre
Redueixi el foc.
Afegeix tota la farina d'un cop i remena, fins que s’ha format una bola de massa.
Deixa que es refredi una mica.
Barreja en porcions petites la barreja d’ous i Maizena a la pasta obtinguda i pasta fins que la massa estigui suau, però no fluida.
Barreja els pèsols i el pernil a la massa.
Divideix la massa en boles de la mida d'una nou i col·loca sobre una safata folrada amb paper de forn.
Pinzella amb la mantega les boles de massa i enforna
al mig del forn, preescalfat a 200 graus, i cou durant uns 20 a 25 minuts.

Notes

Serveix els panets calents o tebis.
Pots servir, els panets amb una bona amanida
Pots substituir el pernil per formatge a cuadrets petits


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se