Panets de pèsols i pernil

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Per 40 peces

Massa:

  • 3 dl d'aigua amb llet (meitat de llet i meitat d'aigua)
  • 50 g de mantega
  • 1 culleradeta de sal
  • Nou moscada
  • Pebre acabat de moldre
  • 200 g de farina
  • 4 ous batuts,
  • 3 culleradetes de maizena
  • 200 g de pèsols blanquejats,
  • 100 g de pernil, finament picat
  • 50 g de mantega fosa, per pinzellar

Elaboració

Massa:

Bull tots els ingredients per a la massa, fins i tot incloent el pebre
Redueixi el foc.
Afegeix tota la farina d'un cop i remena, fins que s’ha format una bola de massa.
Deixa que es refredi una mica.
Barreja en porcions petites la barreja d’ous i Maizena a la pasta obtinguda i pasta fins que la massa estigui suau, però no fluida.
Barreja els pèsols i el pernil a la massa.
Divideix la massa en boles de la mida d'una nou i col·loca sobre una safata folrada amb paper de forn.
Pinzella amb la mantega les boles de massa i enforna
al mig del forn, preescalfat a 200 graus, i cou durant uns 20 a 25 minuts.

Notes

Serveix els panets calents o tebis.
Pots servir, els panets amb una bona amanida
Pots substituir el pernil per formatge a cuadrets petits


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1730 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: