Panets de pèsols i pernil
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Per 40 peces
Massa:
- 3 dl d'aigua amb llet (meitat de llet i meitat d'aigua)
- 50 g de mantega
- 1 culleradeta de sal
- Nou moscada
- Pebre acabat de moldre
- 200 g de farina
- 4 ous batuts,
- 3 culleradetes de maizena
- 200 g de pèsols blanquejats,
- 100 g de pernil, finament picat
- 50 g de mantega fosa, per pinzellar
Elaboració
Massa:
Bull tots els ingredients per a la massa, fins i tot incloent el pebre
Redueixi el foc.
Afegeix tota la farina d'un cop i remena, fins que s’ha format una bola de massa.
Deixa que es refredi una mica.
Barreja en porcions petites la barreja d’ous i Maizena a la pasta obtinguda i pasta fins que la massa estigui suau, però no fluida.
Barreja els pèsols i el pernil a la massa.
Divideix la massa en boles de la mida d'una nou i col·loca sobre una safata folrada amb paper de forn.
Pinzella amb la mantega les boles de massa i enforna
al mig del forn, preescalfat a 200 graus, i cou durant uns 20 a 25 minuts.
Notes
Serveix els panets calents o tebis.
Pots servir, els panets amb una bona amanida
Pots substituir el pernil per formatge a cuadrets petits
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1993 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.