Ous al curri

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Salsa de curri:

2 racions

Elaboració

Salsa de curri:

Salteja en mantega calenta tots els ingredients inclús el coriandre i el comi.
Afegeix el tomàquet i cou a foc lent durant uns 10 a 15 minuts, amb el cassó tapat.
Assaona al gust
Cuina els ous uns 10 minuts, i pela.
Posa la salsa de curri en plats fondos.
Talla els ous en dues en meitats, col·loca sobre la salsa i decora amb un mica de curri i julivert pel damunt.

Notes

Pots servir aquest plat, acompanyat amb torrades de pa o arròs especiat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se