Ous al curri
Ingredients
- 4 ous
Salsa de curri:
- 2 cebes tendres grans, picades
- 1 porro petit, finament picat
- 1 gra d'all premsat
- 1 tros de gingebre, ratllat
- 1/4 de culleradeta de comí
- 1/4 de culleradeta de coriandre
- Mantega o crema per fregir
- 250 g de tomàquets picats i escorreguts
- Sal
- Pebre
- Curri
- Julivert per decorar
Elaboració
Salsa de curri:
Salteja en mantega calenta tots els ingredients inclús el coriandre i el comi.
Afegeix el tomàquet i cou a foc lent durant uns 10 a 15 minuts, amb el cassó tapat.
Assaona al gust
Cuina els ous uns 10 minuts, i pela.
Posa la salsa de curri en plats fondos.
Talla els ous en dues en meitats, col·loca sobre la salsa i decora amb un mica de curri i julivert pel damunt.
Notes
Pots servir aquest plat, acompanyat amb torrades de pa o arròs especiat.
Comparteix aquesta recepta: