Ous al curri

Ingredients

  • 4 ous

Salsa de curri:

  • 2 cebes tendres grans, picades
  • 1 porro petit, finament picat
  • 1 gra d'all premsat
  • 1 tros de gingebre, ratllat
  • 1/4 de culleradeta de comí
  • 1/4 de culleradeta de coriandre
  • Mantega o crema per fregir
  • 250 g de tomàquets picats i escorreguts
  • Sal
  • Pebre
  • Curri
  • Julivert per decorar

2 racions

Elaboració

Salsa de curri:

Salteja en mantega calenta tots els ingredients inclús el coriandre i el comi.
Afegeix el tomàquet i cou a foc lent durant uns 10 a 15 minuts, amb el cassó tapat.
Assaona al gust
Cuina els ous uns 10 minuts, i pela.
Posa la salsa de curri en plats fondos.
Talla els ous en dues en meitats, col·loca sobre la salsa i decora amb un mica de curri i julivert pel damunt.

Notes

Pots servir aquest plat, acompanyat amb torrades de pa o arròs especiat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1108 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: