Arròs

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Ofegueu la ceba picada ben fina, en una cassola amb una mica d'oli i abans de que agafi color, afegiu-hi els xampinyons tallats a lamines una mica grosses.
Coeu-ho uns 3 minuts, afegiu-hi el bacó tallat a trossets petits, deixeu-los coure una mica i aboqueu-hi el vi, deixeulo reduir a la meitat, poseu-hi sal i pebre.
Aboqueu-hi l'arròs, donar-li unes voltes i poseu-li el brou calent i els pèsols que haurem bullit abans.
Al reempendre el bull, tapeu-lo i poseu-lo al forn ja calent uns 15 minuts, al treure'l, deixe-lo destapat amb repós uns 8 a 10 minuts.

Notes

Poseu-li el doble de volumen d'aigua que d'arròs


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se