Arròs
Ingredients
- 400 g d'arròs
- 1 ceba mitjana
- 150 g de pèsols
- 100 g de xampinyons
- 50 g de bacó
- 100 ml de vi blanc
- Oli, sal i pebre blanc
Elaboració
Ofegueu la ceba picada ben fina, en una cassola amb una mica d'oli i abans de que agafi color, afegiu-hi els xampinyons tallats a lamines una mica grosses.
Coeu-ho uns 3 minuts, afegiu-hi el bacó tallat a trossets petits, deixeu-los coure una mica i aboqueu-hi el vi, deixeulo reduir a la meitat, poseu-hi sal i pebre.
Aboqueu-hi l'arròs, donar-li unes voltes i poseu-li el brou calent i els pèsols que haurem bullit abans.
Al reempendre el bull, tapeu-lo i poseu-lo al forn ja calent uns 15 minuts, al treure'l, deixe-lo destapat amb repós uns 8 a 10 minuts.
Notes
Poseu-li el doble de volumen d'aigua que d'arròs
Comparteix aquesta recepta: