Busecca, sopa de tripa, especialitat del Canto del Ticino Suïssa

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Sofregeix la ceba i l'all en la mantega, afegeix la cansalada i cou breument, agrega les verdures, les patates i el puré de tomàquet i segueix la cocció, barreja la tripa tallada a tires.
Desglaça amb el brou i assaona amb espècies.
Bull el conjunt i cuina a foc lent uns 30 a 40 minuts.
Barreja les herbes i el tomàquet i deixa calenta uns instants, corregeix l'assaonament si és necessari
Serveix la sopa Busecca en tasses calentes.
Serveix formatge Sbrinz separat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se