Lluç amb patates guisades

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talleu els filets per la meitat, saleu-los, enfarineu-los i fregiu-los. Reserveu-los.
Peleu i talleu les patates a daus grans i fregiu-los en el mateix oli del peix i reserveu-les.
Feu un sofregit amb la ceba picada i els pèsols, quan comenci a daurar-se, afegiu-hi els tomàquets ratllats, deixeu-ho coure uns 10 minuts.
Incorporeu-hi les patates i una mica d'aigua.
Quan estiguin quasi cuites, poseu-hi el lluç i després la picada, deixant-ho coure uns 5 minuts més.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se