Lluç amb patates guisades

Ingredients

  • 4 filets de lluç
  • 1/2 kg de patates
  • 1 ceba
  • 3 tomàquets madurs
  • 1 gra d'all
  • 100 g de pèsols congelats
  • Julivert, farina, oli i sal

4 racions

Elaboració

Talleu els filets per la meitat, saleu-los, enfarineu-los i fregiu-los. Reserveu-los.
Peleu i talleu les patates a daus grans i fregiu-los en el mateix oli del peix i reserveu-les.
Feu un sofregit amb la ceba picada i els pèsols, quan comenci a daurar-se, afegiu-hi els tomàquets ratllats, deixeu-ho coure uns 10 minuts.
Incorporeu-hi les patates i una mica d'aigua.
Quan estiguin quasi cuites, poseu-hi el lluç i després la picada, deixant-ho coure uns 5 minuts més.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

711 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: