Cors de carxofes al forn amb crema de mostassa i bacó

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Tallem la part inferior de la carxofa una mica. Tallem les puntes superiors, traiem algunes fulles exteriors, les més dures i la partim per la meitat.
A continuació, fem la crema de mostassa amb bacó. Tallem el bacó a trossos molt petits. En un paella sofregim el bacó . Hi tirem el vi i hi afegim la mostassa. Remenem bé. Deixem reduir 3 minuts, afegim la crema de llet, una mica de sal i pebre negre mòlt . Remenem i deixem cuinar fins que espesseixi.
Incorporem la salsa a les carxofes. Les amanim amb oli d'oliva i les posem en una safata de forn amb un dit d'aigua. Les posem a coure 20-25 minuts a 180 graus (previament hem preescalfat el forn).

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se