Cors de carxofes al forn amb crema de mostassa i bacó
Categoria:
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 Carxofes
- 80 g de bacó
- 1 Pot de mostassa antiga
- 50 ml de vi blanc
- 3 Cullerades de mostassa antiga
- 150 cc de crema de llet
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
Elaboració
Tallem la part inferior de la carxofa una mica. Tallem les puntes superiors, traiem algunes fulles exteriors, les més dures i la partim per la meitat.
A continuació, fem la crema de mostassa amb bacó. Tallem el bacó a trossos molt petits. En un paella sofregim el bacó . Hi tirem el vi i hi afegim la mostassa. Remenem bé. Deixem reduir 3 minuts, afegim la crema de llet, una mica de sal i pebre negre mòlt . Remenem i deixem cuinar fins que espesseixi.
Incorporem la salsa a les carxofes. Les amanim amb oli d'oliva i les posem en una safata de forn amb un dit d'aigua. Les posem a coure 20-25 minuts a 180 graus (previament hem preescalfat el forn).
Comparteix aquesta recepta: