Cors de carxofes al forn amb crema de mostassa i bacó

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Carxofes
  • 80 g de bacó
  • 1 Pot de mostassa antiga
  • 50 ml de vi blanc
  • 3 Cullerades de mostassa antiga
  • 150 cc de crema de llet
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

2 racions

Elaboració

Tallem la part inferior de la carxofa una mica. Tallem les puntes superiors, traiem algunes fulles exteriors, les més dures i la partim per la meitat.
A continuació, fem la crema de mostassa amb bacó. Tallem el bacó a trossos molt petits. En un paella sofregim el bacó . Hi tirem el vi i hi afegim la mostassa. Remenem bé. Deixem reduir 3 minuts, afegim la crema de llet, una mica de sal i pebre negre mòlt . Remenem i deixem cuinar fins que espesseixi.
Incorporem la salsa a les carxofes. Les amanim amb oli d'oliva i les posem en una safata de forn amb un dit d'aigua. Les posem a coure 20-25 minuts a 180 graus (previament hem preescalfat el forn).

35min


Recepta de cuina de Cors de carxofes al forn amb crema de mostassa i bacó

En el plat per degustar-los.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: Ningú ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

760 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!