Tallarines a l'ou

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Elaboració

Salsa:

Posem la llet i la crema de llet en una paella i li afegim sal, pebre i nou moscada.
Quan comença a bullir, la retirem del foc i li afegim la mantega, els rovells d'ou i la meitat del formatge ratllat. També hi posem el salmó tallat a trossets. Barregem tot bé i ho tapem per mantenir la salsa calenta.

Preparació de la pasta:

Bullim la pasta fresca amb aigua i sal, durant 3 o 4 minuts, seguint les recomanacions del paquet.
Colem la pasta i la barregem amb la salsa.
Posem la resta del formatge en un bol perquè cadascú es posi el que vulgui.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se