Gratinat de pollastre

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Cobertura:

4 racions

Elaboració

Assaona el pollastre al teu gust.
Col·loca les patates ratllades junt amb els daus tallats a cubs en el motlle ben greixat.

Cobertura:

Mescla tots els ingredients, i aboca pel damunt de la barreja de patates.
Enforna en el forn preescalfat a 200 graus, i gratina durant 30 a 40 minuts
Retira i guarneix amb el romaní.
Serveix amb verdures al vapor o una bona amanida mixta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se