Gratinat de pollastre

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 motlle de 2 litres per enfornar
  • Mantega per al motlle
  • 800 g de patates bullides, pelades i ratllades amb el ratllador gruixut
  • 500 grams de pit de pollastre, tallat en cubs de 2,5 cm
  • 1 culleradeta de sal
  • 1 culleradeta de pebre vermell
  • Pebre acabat de moldre

Cobertura:

  • 1 dl i ½ de crema
  • 1 dl i ½ de llet
  • 2 ous
  • ½ culleradeta de sal
  • 2 cullerades de romaní finament picat
  • 1 gra d'all premsat,
  • Pebre acabat de moldre
  • Romaní per adornar

4 racions

Elaboració

Assaona el pollastre al teu gust.
Col·loca les patates ratllades junt amb els daus tallats a cubs en el motlle ben greixat.

Cobertura:

Mescla tots els ingredients, i aboca pel damunt de la barreja de patates.
Enforna en el forn preescalfat a 200 graus, i gratina durant 30 a 40 minuts
Retira i guarneix amb el romaní.
Serveix amb verdures al vapor o una bona amanida mixta.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1080 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: