Bledes a l’art polonès

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Salsa Polonesa:

2 racions

Elaboració

Cuina les tiges de bleda al vapor, durant uns 5 a 10 minuts o fins que estiguin toves, retira i mantén calent.

Salsa Polonesa:

Per la salsa fon la mantega a la mateixa paella.
Afegeix l'all, i fregeix fins que estigui tou.
Agrega els ous, el pa ratllat i el julivert i calenta el conjunt.
Assaona i condimenta amb el suc de llimona
Col·loca les tiges de bledes en plats calents.
Ruixa amb la salsa polonesa, i el julivert per sobre i serveix amb patates al vapor.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se