Bledes a l’art polonès
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- De 4 a 5 tiges de bleda, tallades a trossos d'uns 15 cm de llarg X 1 cm i ½ d’ample.
Salsa Polonesa:
- 75 grams de mantega
- 1 gra d'all petit
- 2 ous durs, picats fins
- 3 cullerades de pa
- 1 cullerada de julivert picat
- Sal,
- Pebre
- Julivert de fulla plana per adornar
2 racions
Elaboració
Cuina les tiges de bleda al vapor, durant uns 5 a 10 minuts o fins que estiguin toves, retira i mantén calent.
Salsa Polonesa:
Per la salsa fon la mantega a la mateixa paella.
Afegeix l'all, i fregeix fins que estigui tou.
Agrega els ous, el pa ratllat i el julivert i calenta el conjunt.
Assaona i condimenta amb el suc de llimona
Col·loca les tiges de bledes en plats calents.
Ruixa amb la salsa polonesa, i el julivert per sobre i serveix amb patates al vapor.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2313 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.