Ceps saltats amb alls tendres

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Netegem els ceps sense aigua, amb un drap humit, el cep és un bolet fácil de netejar. Partim a trossos els més grans.
Els salpebrem. Tallem a trossos petis els alls tendres.
En una paella amb una mica d’oli, hi posem els ceps amb els alls tendres. La paella tapada i el foc alt. Així, treuen ràpid l’aigua. Són entre 10 i 15 minuts. Passat aquest temps, destapem la paella, els provem de sal i els deixem coure fins que no hi hagi gens d’aigua, uns 5 minuts.
Ja es poden servir.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se