Copa de crema de caramel

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Deixa que el gelat de caramel es faci una crema, deixa reposar uns 10 a 15 minuts a temperatura ambient, o deixa per 10 segons al microones.
Posa a les copes una bola de gelat de caramel i un rajolí de salsa de caramel i al damunt una bola de gelat de vainilla tot regat amb salsa de caramel
Ruixa cada copa amb licor d’ametlles Amareto i escampa pel damunt les ametlles torades i picades
A continuació, posa una bona porció de crema batuda a cada copa i ruixa amb una mica de salsa de caramel.
A qui no li agrada tan dolç, pot suprimí la salsa de caramel, també es pot suprimir, el licor Amaretto i encara sap molt bé!


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se