Copa de crema de caramel

Ingredients

  • Gelat de crema de caramel
  • Gelat de vainilla
  • Licor Amaretto, o el que tinguis a ma
  • Salsa de caramel
  • Crema batuda
  • Ametlles torrades i picades

4 racions

Elaboració

Deixa que el gelat de caramel es faci una crema, deixa reposar uns 10 a 15 minuts a temperatura ambient, o deixa per 10 segons al microones.
Posa a les copes una bola de gelat de caramel i un rajolí de salsa de caramel i al damunt una bola de gelat de vainilla tot regat amb salsa de caramel
Ruixa cada copa amb licor d’ametlles Amareto i escampa pel damunt les ametlles torades i picades
A continuació, posa una bona porció de crema batuda a cada copa i ruixa amb una mica de salsa de caramel.
A qui no li agrada tan dolç, pot suprimí la salsa de caramel, també es pot suprimir, el licor Amaretto i encara sap molt bé!


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

594 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Fernanda Bausili diu:
Amic Joan ;aquesta copa fa molt de goig


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!