Calamars guisats amb carxofes, faves i cloïsses

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Tallem la ceba ben picada i la fiquem en una cassola amb una mica d’oli. Deixem que es vagi daurant.
Mentre, tallem els troncs de les carxofes i els hi traiem les fulles menys tendres.
Els hi donem un cop fort (cara avall) contra el marbre o taula de treball.
Les obrim bé i les pasem per aigua.
Les posem a una safata o plat per anar al microones.
Les salpebrem, hi posem una mica d’oli per dins.
Posem la safata al microones a tota potència durant 10 minuts.
Comprovem que estiguin cuites punxant el cor, que ha d'estar tou.
Vigilem que no es facin massa. Les reservem.
A la cassola on tenim la ceba hi posem els calamars sencers i nets, amb un gotet de vi blanc.
Ho deixem coure uns 15 minuts.
Passat aquest temp, hi incorporem les faves i ho deixem coure uns 10 minuts més.
Hi afegim les carxofes que havíem reservat i les cloïsses.
Ho deixem coure fins que les cloïsses s’obrin, uns 5 minuts i llestos.
Ja es pot servir el plat.

40min

Notes

No poso que és un plat de microones, doncs només hi faig les carxofes.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se